By / 20th October, 2021 / noutati / No Comments

Un sejur la Casa Humor este o experiență minunată pe care oricine ar trebui să o adauge pe lista de dorințe. Aici veți găsi îmbinare perfectă dintre confort, relaxare, preparate delicioase și experiențe de neuitat.

Iată 5 motive pentru care trebuie să ne faci o vizită:

1. Peisaje unice

Frunze arămii de toamnă, munți impunători, raze timide de soare, poteci bătute de sute de aventurieri sau neatinse încă de picior de om. Nu este o lume de basm cea descrisă, ci doar priveliștea pe care o poți descoperi prin împrejurimile pensiunii. Unii călători merg până la capătul lumii pentru a vedea cele mai uimitoare peisaje, noi însă, vă invităm ceva mai aproape, în inimia Bucovinei pentru a adimira miracolele naturii.

2. Relaxare în piscina încălzită

După o zi lungă de călătorit sau vizitat obiective turistice, nimic nu se compară cu o sesiune reconfortantă de înot în piscina noastră încălzită, aflată în interior. Dacă în următoarea vacanță visați la un serviciu spa de înaltă calitate care să-ți transforme sejurul într-o experiență relaxantă, te așteptăm pe la noi.

3. Gustul autentic bucovinean

Mâncarea din Bucovina este inconfundabilă și de nerefuzat datorită savorilor unice cu care îți delectează papilele gustative. Pentru un sejur 100% bucovinean te așteptăm să guști preparate cu gust autentic precum: tochitură bucovineană, păstrăv cu mămăligă și usturoi, pârjoale moldovenești sau clătite cu brânză și smântână la cuptor.

4. Casa Țărănească

Ne mândrim cu tradițiile noastre și vrem să le împărtășim cu cât mai mulți dintre voi. Din acest motiv, am creat un loc care să ne întoarcă în timp, pe vremea bunicilor sau a străbunicilor, atunci când oamenii erau mai fericiți, aerul mai curat și bucatele mai sănătoase. Te invităm, astfel, să descoperi o mică parte a vieții rurale din Bucovina.

5. Echipă primitoare

Cei care ne trec pragul sunt primiți mereu în stilul specific din zona Bucovinei, mai precis cu căldură, voie bună și respect. Echipa noastră plină de viață, zâmbitoare și perfecționistă se va asigura ca voi să aveți un sejur fără cusur, unde bunăstarea să fie pe primul loc. Serviciile de calitate și profesioniștii se găsesc la noi!

 


Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.