By / 25th March, 2022 / noutati / 2 Comments

 

Primăvara este un anotimp mult așteptat de bucovineni. Este momentul când zăpada începe să se topească, iar flora și fauna se întorc. Păsările ciripesc, iar ghioceii răsar timid. Un alt lucru minunat este să privești cum oamenii își reiau îndeletnicirile gospodărești. Bucovinenii devin din ce în ce mai activi, iar satele și orașele prind culoare.

Nici activitățile pentru turiști nu rămân în hibernare. Mănăstirile din zonă așteaptă să le calci pragul, iar activitățile outdoor care ți-au lipsit toată iarnă sunt cea mai bună metodă de relaxare primăvara aceasta. Dacă ești amator de senzații tari, poți da o tură cu ATV-ul sau cu tiroliana, iar dacă vrei doar să te bucuri de natură, poți lua la pas un traseu de hiking din zonă. 

În cazul în care cauți un loc perfect pentru toată familia, poți merge în Parcul Ariniș. Aici te poți relaxa la piscină sau poți încerca diferite activități recreative.

Pentru cei pasionați de artă și istorie, muzeele, casele memoriale din împrejurimi și Cetatea de Scaun a Sucevei sunt obiectivele turistice de neratat primăvara aceasta.

Cum primăvara este anotimpul Paștelui, nu-l putem omite și îți spunem că este o perioadă foarte deosebită pentru a vizita Bucovina. Vei asista la tradiții și obiceiuri specifice zonei, precum încondeierea ouălor, și te vei delecta cu bucate alese. Este musai să încerci drobul sau friptura de miel, delicioasa pască cu branză ori cozonacii fragezi și aromați.

După o zi plină de activități și distracție, Casa Humor te primește cu brațele deschise într-un tărâm al confortului și al preparatelor cu gust autentic bucovinean. Iar pentru ca relaxarea să fie completă te invităm și la o sesiune de spa în incinta pensiunii. Garantăm că vei fi răsfățat și omenit cum se cuvine! Aici este locul numai bun pentru a-ți încărca bateriile pentru o nouă zi plină. 

Chiar dacă primăvara începe oficial în luna martie, de cele mai multe ori, căldura își face simțită prezența din plin abia în luna aprilie. Dacă alegi să ne vizitezi primăvara îți recomandăm să pui în bagaj și haine specifice anotimpului rece. Vremea este schimbătoare, iar temperaturile pot să fie ceva mai scăzute decât media normală a acestei perioade. 

 

Primăvara aceasta te așteptăm în Bucovina!

 


2 Comments

 • Voicu Andreea 07/01/2023 at 6:42 pm

  Buna,

  Ma puteti ajuta, va rog, cu o oferta pentru Paste 2023 – 2 camere duble/apartament 4 pers?

  De asemenea, imi puteti spune, va rog, daca acceptati vouchere de vacanta?

  Multumesc mult!

  Reply

 • Ciobanu 26/02/2023 at 9:49 am

  Buna ziua, acceptati Plata cu cardul de tichete de vacanta?

  Reply

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.