By / 9th September, 2021 / noutati / No Comments

Odată ajunși la noi, pe tărâmul Bucovinei, veți vrea cu siguranță să explorați micul oraș care ne găzduiește pensiunea. Pentru aceasta, ne-am gândit să facem un mic ghid, care să vă plimbe prin locurile speciale din zonă.

1. Mănăstirea Humorului

(credit foto: ro.wikivoyage.org)

Un loc deosebit, cu o încărcătură spirituală unică, care își așteptă vizitatorii cu brațele deschise mereu. Trebuie să vizitați, măcar o dată, acest monument arhitectural și religios, care vă va reîncărca cu energie atât fizică, cât și sufletească.

2. Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina

(credit foto: popasuldomnesc.ro)

Pentru că ne aflăm într-o zonă în care obiceiurile populare sunt încă păstrate și continuate cu același entuziasm, plăcere și respect, trebuie să punctăm și acest spațiu al culturii bucovinene. Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina adăpostește tradiția populară rurală din zonă, decăzută de-a lungul timpului pentru a face loc agitației din zonele urbane. Acest muzeu este locul care reînvie tradiția de la sat și o prezintă într-un mod cât mai autentic publicului interesat de rădăcinile bucovinenilor.
Pentru o doză de istorie și cultură populară recomandăm să-i faceți o vizită.

3. Rezervația paleontologică și geologică Piatra Pinului și Piatra Șoimului

(credit foto: visitingbucovina.ro)

Peisajele uimitoare au luat cu asalt zona Bucovinei, iar acestă rezervație nu se lasă mai prejos. Versantul impunător, acoperit cu stâncă se armonizează perfect cu partea împădurită, mai domoală și dau naștere unui superb tablou natural. Eliberați-vă mintea și lasați-vă uimiți de frumusețea naturii.

4. Complexul de Agrement Ariniș

(credit foto: www.roturism-info.ro)

Locația prefereată de întreaga familie indiferent de anotimp. Fie că sunteți în căutare de relaxare sau distracție, aici le veți putea îmbina pe ambele. Aveți de ales dintr-o multitudine de experiențe, care mai de care mai tentante. Doar aici puteți începe ziua relaxându-vă în piscină, iar seara să vă găsească adimirând natura în timp ce vă luați doza de adrenalină cu o plimbare cu atv-ul. 

Sperăm că micul nostru plan de activități v-a convins să ne faceți cât mai curând o vizită. Noi vă așteptăm la fel de ospitalieri și cu aceleași preparate naturale cu gust autentic bucovinean, ca întotdeauna.


Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.