By / 16th November, 2021 / noutati / No Comments

Casa Humor te invită și în acest an să petreci sărbătorile de iarnă la casa ta din Bucovina. Bucatele tradiționale alese, evenimente specifice Crăciunului și alte surprize așteaptă să vă răsfețe în acest sezon festiv.

Magia Crăciunului vă va întâmpina imediat ce ne călcați pragul. În data de 23 decembrie veți fi primiți cu dulce tradiţional, băutură aperitiv de casă și o cină de bun venit, ca-n Bucovina, pentru a intra în atmosfera desăvârșită a sărbătorilor. 

În ziua de ajun, pe 24 decembrie, am pregătit o experiență bucovineană completă. Micul dejun, prânzul și cina vor aduce gustul autentic bucovinean mai aproape de dumneavoastră. Cele trei mese vor conține preparate tradiționale, specifice Crăciunului, a căror savoare delicată vă vor transpune într-o atmosferă de vis. Spre seară, bucuria sărbătorilor va fi adusă de colindători și de însuși Moș Crăciun, care le va face o vizită oaspeților noștri mai mici.

Ziua de Crăciun va fi și ea îmbelșugată cu răsfățuri culinare și evenimente de seamă. Preparatele tradiționale vor fi din nou vedetele din farfurie, iar seara aduce încă o dată surprize. Ziua se va încheia cu o cină festivă de Crăciun, unde vă vom introduce în lumea datinilor de iarnă din zona Bucovinei. Cadrul de sărbătoare va fi acompaniat și de muzică live.

Crăciunul magic continuă și în data de 26 decembrie cu bunătăți savuroase și o seară magică. Ne vom aduna cu toții în jurul unui foc de tabără, la o masă și o petrecere câmpenească cu muzică de petrecere.

 

Vă așteptăm, așadar, să descoperiți surprizele gastronomice și să creați amintiri prețioase în timp ce vă bucurați de tradiții și relaxare într-o companie distinsă. 


Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.