By / 22nd July, 2021 / noutati / No Comments

În cămara cu dulciuri de la Casa Humor găsești cele mai gustoase dulcețuri, siropuri și compoturi, precum cele făcute cu dragoste și pasiune de către bunicile noastre care foloseau cele mai naturale ingrediente cu putință. Aceleași rețete le respectăm și noi astăzi atunci când pregătim aceste bunătăți dulci și vă invităm să le descoperiți și voi, rând pe rând.

1. DulcețuriCele mai proaspete și aromate fructe sunt fierte împreună cu zahărul și alintate mai apoi în siropul rezultat în urma fierberii. Nimic nu se comapară cu savoarea acestor delicatese care pot fi savurate la micul dejun, la desert, ori doar ca un simplu răsfăț dulce. Noi preferăm să le savurăm în combinații de savori fine, alături de clătite sau papanași. Ca să fim sinceri, toate dulcețurile sunt favoritele noastre, deoarece toate sunt făcute cu drag și spor în bucătătria noastră. Credeți că am putea alege între cea de căpșuni,caise, vișine, afine, trandafir sau zmeură?

2. Sirop de bradProdusul miracol, cu proprietăți farmaceutice nu poate lipsi din această listă. Siropul de brad este și una dintre delicatesele răcoroase din timpul verii, căci poate fi savurat cu apă minerală și gheață. Notele dulci, delicate, aduc un adevărat răsfăț papilelor gustative.

3. Siropuri de fructeAlternativa perfectă la sucurile nu foarte sănătoase din comerț se găsește în cămara noastră. Siropurile naturale, 100% din fructe, ne îndulcesc zilele indiferent de anotimp. În timpul verii, combinațiile aromate și răcoroase dintre siropurile pline de savoare și gust cu apa rece ca gheața sunt vedetele de nerefuzat din meniu. Poți alege dintr-o gamă largă de siropuri, precum: trandafiri, căpșuni, vișine sau afine.

4. CompoturiNebănuite sunt gusturile compoturilor naturale. Pot fi mai dulci ori mai acrișoare, dar mereu aromate și pline de fructe. Ale noastre sunt făcute în casă, de aici savoarea inconfundabilă și parfumul intens. Te așteptăm cu un compot delicios și rece de vișine sau de prune, numai bun pentru zilele călduroase de vară.

După cum vedeți, cămara cu dulciuri a Casei Humor este un adevărat tărâm al produselor naturale, dulci și aromate. Servim doar gust autentic bucovinean și te invităm să te bucuri de tot ceea ce este mai bun și sănătos. Dulciurile copilăriei se găsesc la Casa Humor! 


Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.