SC. FORESTUNG SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest document -contract conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Scopul colectarii datelor este acela de a le folosi pentru inregistrarea dumneavoastra ca si client al Hotelului nostru , pentru a valida garantia financiara furnizata si pentru a va intocmi la cerere un document de incasare nominal.

Datele sau fotografiile dumneavoastra nu vor fi prezentate sau transferate vreunui alt tert decat celor imputerniciti si declarati Autoritatii de supraveghere in domeniu. Datele dumnevoastra nu vor fi folosite in scop de marketing sau publicitate dar vor putea fi stocate in baza noastra de date.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii si stocarii datelor personale si sa solicitati eliminarea acestora din baza noastra de date.